Ta den store branntesten sammen med barna

Hvorfor skal du brannteste huset ditt? Jo nettopp – for å unngå brann. Nå i førjulstiden har brannvesenet høysesong. Med relativt enkle grep kan du brannsikre huset ditt. Og hvis uhellet skulle være ute, sikre at du og din familie kommer dere trygt ut.

dittmotto_branntesten

Testen til brannvesenet er også en konkurranse, hvor den heldige vinneren får en iPad. Det kan jo friste en del av husets barn kanskje?

Min sønn Herman og jeg tok testen i forrige uke, og under kan du se resultatet av dette! Jeg tok det nemmelig opp på video! Resultatet for oss er at vi må gjøre noen endringer: Bestille og montere en brannstige, kjøpe et pulveraparat til, trekke ut småelektriske aparater, avtale en møteplass og gjennomføre en brannøvelse! Så vi har litt igjen før vi er i mål.

Vi har heldigvis fått installert både brannalarm og innbruddsalarm fra Brannvesenet, så skulle noe hende når vi ikke er hjemme, er vi nå sikret! Det er godt å vite.

Ta testen sammen med barna dere også, og gå en tryggere høytid i møte!

Brannvesenets store sjekkliste

PS: Husk å blåse ut alle lys når du forlater rommet! Og begynner det å brenne, kom dere i sikkerhet og ring 110!

For mine beste sparetips og flere privatøkonomiske tips – legg igjen navn og epost i boksen til høyre, så får du mail fra meg. Husk å godkjenne at du ønsker å motta eposter fra meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply