Slutt å være så lojal!

Mine kunder spør meg stadig hvorfor de skal sjekke ut prisene på banktjenster, forsikringer, støm og så videre! De har jo vært kunde i X antall år og har jo alle sine produkter i selskapet, da MÅ de jo få de beste prisene! For det er jo slik at når vi er lojale, så følger for eksempel banken opp oss, og gir oss den beste renten. Ikke sant?

Sannheten er at du sansynligvis kan tape 1000-vis av kroner

Jeg vil derfor at du skal gå igjennom dine avtaler og be om nye priser fra nye selskaper, både selskaper du har vært kunde og der du ikke har vært kunde før. Flere av mine kunder har sjekket om de ikke kan få samme pris som selskapet gir til nye kunder. Vet du hvilket svar de får? Nei – dessverre, det kan vi ikke. Og dette svaret får mange selv om de da forteller at de har fått en bedre pris hos en konkurrent og vil gå dit om prisen eller vilkår ikke matches. Heldigvis er det også noen som går inn og reforhandler med deg som kunde.

Ditt Motto_lojal

Bruk et par timer, spar 1000-lapper

Jeg vil anbefale deg å bruke noen timer på å sjekke ut de avtalene du har i dag. Les deg opp på hva avtalen gir deg, og be om tilbud fra ulike leverandører innen forsikring, bank, strøm og telefon. Det er her det er mest å hente! Denne jobben bør du gjøre enten hvert år, eller annethvert år. Husk at om du er medlem i en forening eller organisasjon kan disse ha egne avtaler som kan være veldig gunstig for deg. Sørg for at du får de beste prisene for deg og dine!

Ta kontroll på økonomien idag

Ønsker du å ta kontroll på økonomien, og kjenner på at det er flere utgifter enn inntekter og ikke helt vet hvordan du skal få den kontrollen du ønsker deg? Da må du gjerne ta kontakt med meg. Du finner mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg til å få kontroll på økonomien, samt hva dette vil kreve av deg her.

Meld deg på innen 6. september, som er siste frist i denne runden.

Mer informasjon og pris på «Kontroll på økonomien»

Ditt Motto_kontroll

Her finner du ulike websider hvor du kan finne beste pris og sammenlikne priser og vilkår

Billigst strøm

Elskling.no kan du sammenlikne strømpriser og strømleverandørerer (kult navn eller?)

Billigst mobilabonnement

Her på Mobiltelefoni.no kan du sammenlikne mobilabonementer, med eller uten ny telefon.

Billigst og best på forsikring

Her kan du sammenlikne ulike aktører, priser og vilkår innen forsikring, Totalanbud.no

Billigst på boliglån

Sammenlikne og søke ulike boliglån

Penger.no   Kort og kontant

Hvis du ønsker mer konkrete tips og råd kan du sjekke ut Finansportalen.

 

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply