Slik får du oversikt over regningene dine!

Ikke bruk masse tid og energi på å betale regningene dine! Mange synes det kan være ubehagelig å få vinduskonvolutter i posten, og noen lar faktisk vær å åpne disse. I Luksusfellen har vi sett tilfeller hvor de drar frem pose på pose, en har hatt en stor plastbak i kjøkkenbenken full av gamle regninger og en til og med brant opp regningene når det ble for mange. Men de forsvinner jo ikke av den grunn. Men det finnes en superenkel metode for å få betalt regningene dine i tide!

Ditt Motto_Kontroll på regningene

Den beste løsningen for å få betalt alle regningene

Det aller beste løsningen for de fleste er å få færrest mulig papirfakturaer. Når du får fakturaene rett i nettbanken som eFaktura eller avtalegiro er det enkelt å holde oversikt over regningene som ligger til forfall, samt at du sikrer deg at de blir betalt. Dette gjør det mye enklere og mindre energikrevende å betale, planlegge og sette av penger.

Har du i tillegg satt opp et budsjett med fast trekk fra lønnen til regningskonto, så vet du at du alltid har penger til å betale de regningene som forfaller! Superenkelt og supersmart.

Viktig – høy nok maksgrense på avtalegiroen

Men pass på at maksgrensen er høy nok på avtalegiroen til å takle for eksempel en høy strømregning etter en sprengkald vinter. Betaler du for eksempel forsikringen i en stor sum en gang i året? Det kan være lurt og mer oversiktlig og be om å få fordelt summen månedsvis. Det gir deg en mer forutsigbar økonomi. I dag får vi som har studielån dette også hver måned, og ikke kvartal som tidligere. Dette ble endret i høst.

Kanskje du var en av de som ikke fikk med deg dette og betalte dobbelt noen måneder i høst? Ei venninne av meg gjorde dette, fordi hennes faste trekk til Lånekassen ikke var en avtalegiro, men et trekk hun selv hadde satt opp for mange år siden. Det tok litt tid før hun fant ut av det, men hun hadde jo merket at det var mindre penger på konto enn før. Så blir hun bare ferdig med å betale på studielånet litt før! Det var jo en hyggelig bonus, for denne «feilen».

Ønsker du større oversikt og kontroll over din økonomi? En økonomi som du bruker marginalt med tid og energi på, og som føles trygg og sikker slik at du kan sove om natten? Da kan du sjekke ut mitt kurs og se om dette kan være noe for deg.

Kurs – Få kontroll over din privatøkonomi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply