Sjøcamp – bare for de med god råd?

Drømmer barna dine om å dra noen dager på leir i sommer? En leir med masse gode venner, gøyale aktiviteter, visking ved leggetid, myggstikk, gøy og glede? Men du ser at lommeboken ikke strekker til. Dette får du ikke råd til, og at du vet at du må skuffe barna med å si nei. Enda du gjerne skulle hatt muligheten til å gi barnet akkurat denne opplevelsen.

Forrige uke møtte jeg en av pappaene der jeg bor på butikken. Vi kom i prat og nå som skolen er slutt, begynte vi å snakke om hva de og vi skulle i sommerferien. Det var da han fortalte meg det geniale!

Ditt Motto_sommercamp

Bare for folk med penger?

For vi bor på et typisk sted hvor det er mange med god råd. Hvor barna får det de trenger og kanskje litt mer. Hvor fritidstilbudet er stort, og det er mange forskjellige betalte aktiviteter å sende barna på. Og med det som bakteppe ble jeg så glad når pappaen fortalte meg at de hadde leid hytte gjennom Kystleder, og skulle dra flere pappaer med barn og lage sin egen sjøcamp! For en fantastisk ide – og et superbra initiativ!

Lag din egen sjøcamp

Dette har de sansynligvis planlagt en stund, slik at de fikk de datoene de ønsket å leie hytte. Den hytten som denne gjengen har leid ligger rett utenfor Snarøya, på Kjeholmen, og har plass til 21 stykker. Fyller du den opp blir det litt over 100 lappen pr. hode pr. døgn. Det er gratis robåt for transport ut til øya. Disse pappaene hadde egene båter, men dette er altså mulig å få til for flere.

Dere kan gå sammen flere voksene med barn og avtale dato og leie hytte. Deretter lager dere program for barna både til vanns og til lands. Dette kan være alt fra bading, ballspill, natursti, badmington – her er det bare fantasien som setter grenser. Husk det kan bli dårlig vær og da er det viktig å ha med noen aktiviteter som kan gjøres innendørs. Brettspill og Quiz er gode ideer.

Her finner du hytter i Kystleder

De fleste kjenner til Turistforeningen og det tilbudet de har. Dette er så bra tilbud, som jeg nå ønsker å dele med deg.

Ditt Motto_camp kjeholmen

Tilbakmelding fra årets camp

Foreldrene hadde laget egne t-shirts til ungene på campen, som seg hør og bør. Ungene var glad og hele opplegget ble veldig vellyket! Bildene over ha jeg fått lov å låne, og viser glade barn på «Camp Kjeholmen 2015».

Håper du ble inspirert til å finne alternative ferieformer for deg og din familile! God sommer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply