Pass på lommetyvene!

Vet du hvor mye penger du bruker på lommetyvene hver dag? Ikke det? Hva er en lommetyv? Jo det er den kaffen du kjøper hver dag, pølsen du kjøper når du fyller drivstoff eller boken eller bladet som blir med hjem fra dagligvarebutikken. De fleste har råd til slike småkjøp, men må du snu på krona i en periode kommer du ikke utenom å kutte ned på disse utgiftene. Dette er god hverdagssparing!

dittmotto_lommetyvene

Jeg utfordrer deg også til å tenke igjennom om du virkelig har lyst til å bruke alle disse småbeløpene hver eneste måned, eller om det faktisk er noe annet du kunne tenke deg å bruke dem på? Det blir ganske mye penger i løpet av et år, penger du kanskje kunne brukt på den venninnehelgen eller spaturen du ønsker deg?

Hva kan du spare på et år?

Kjøper du en kaffe hver dag på vei til jobb, kan du spare over 500 kroner måneden på å bytte til kaffeautomaten på jobben. Kjipt? Ja da, og smaker besk gjør den kanskje også, men å spare penger handler både om de små og store valgene.

Vil du får oversikt over hvor mye du bruker på «lommetyvene», sjekk ut denne kule sløsekalkulatoren! De som har fulgt meg en stund, har sett denne før. Men jeg synes den er så genial at den tåler å deles en gang til!

Prøv sløsekalkulatoren og finn dine lommetyver!

 

Fikk du deg noen overraskelser? Del gjerne i kommentarfeltet. For flere tips og råd for å få kontroll over din privatøkonomi følg meg på Facebook. Ditt Motto på Facebook

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply