Kurs og veiledning hos Ditt Motto

Ditt Motto er en uavhengig tjeneste for å hjelpe deg med din privatøkonomi. Jeg hjelper deg eller dere å få oversikt, kontroll og få gode rutiner slik at privatøkonomien blir enkel og forutsigbar og kanskje litt gøy?

 

Ditt Motto_Få kontroll

Kontroll på økonomien

Har kontroll på din privatøkonomi? Dette er kurset du ikke visste at du trengte! Onlinekurset «Kontroll på økonomien» går over seks uker. Vi gjennomgår i kurset din økonomi fra a-å og du lærer nye mye om din økonomi samtidig som du tar kontroll på den. Neste kursstart er 29. januar og påmeldingsfrist er 27. januar kl. 23.59. Les mer her.

 

Få hjelp til selvangivelse og skatt

HJELP til selvangivelse og skatt

Mange får helt panikk når de tenker på selvangivelsen og ønsker den bare langt vekk. Men å overse selvangivelsen kan bli en dyrkjøpt erfaring. Den kan være mangelfull og du kan gå glipp av fradrag slik at du betaler mer skatt en du må. Få gratis sjekkliste til selvangivelsen og motta smarte råd og tips Les mer her.

 

Foredrag og kursForedrag og kurs

Margrethe Otto Skar holder foredrag og kurs i hvordan du tar kontroll over økonomien, og gjennom det får en trygg og sikker hverdag. En hverdag uten store overraskelser eller utfordringer i økonomien. Margrethe hevder at du ved å ha kontroll på økonomien, kan klare deg med mindre. Foredraget blir alltid tilpasset oppdragsgivers ønsker og publikum. Les mer her.