Jeg turte å hoppe i det!

Når gjorde du sist noe du egentlig ikke turte eller noe du aldri har gjort før? Noe som gir deg puls langt over hva en god treningsøkt gir, helt uten fysisk aktivitet? Når var du sist ute av din komfortsone? For du har hørt det før, ikke sant? At vekst skjer utenfor komfortsonen. Men vet du, det er faktisk sant.

I forrige uke hadde jeg sammen med FBI Confrence den store gleden av å arrangere årets kanskje største gründerevent for kvinner i Oslo! Det var 350 i salen da vi startet, og vi hadde en perlerad med innledere og verdens herligste konferansier. Innlederne var leder av Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, Ellen Vahr, Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, Lucky Linda, Cecilie Staude og mange flere. Om du er nysgjerrig kan du lese mer om konferansen her.

ditt motto_turte
Foto: Synnøve Sorthe

Så hva har dette med Ditt Motto og meg og gjøre?

Siden ideen om Ditt Motto ble født i februar 2013 – så har jeg hatt et inderlig ønske om å gjøre økonomi lett og tilgjengelig for «alle». Jeg har forstått at det som for meg er en slags automatikk, ikke er like enkelt for andre. Jeg kan noe andre trenger. Og jeg elsker å formidle at å ta kontroll på økonomien er for alle, på en enkel måte. Jeg elsker det når mine kunder får aha-opplevelsen og mestringsfølelsen. Det er her magien skje. Men det hjelper jo så lite om ikke jeg når ut med budskapet. Derfor må jeg utfordre meg selv!

I juni ble jeg med på FBI Conference, jeg så utfordringen i å få lov å ta i bruk kunnskap jeg hadde fra min tidligere jobb, på en ny måte. I tillegg fikk jeg scenetid, og det er her hoppet kommer inn. Jeg har siden juni visst at jeg skal på scenen med 24 andre fantastiske foredragsholdere og snakke om privatøkonomi.

Nest siste foredrag – Kontroll på Økonomien (GJESP)

Så på onsdag var dagen her, og jeg fikk lov å grue meg hele dagen, siden jeg skulle på scenen nest sist! Kl. 15.50 etter en lang dag med mange foredragsholdere (noen mer underholdende enn andre) skulle jeg på scenen og snakke om ØKONOMI! Økonomi som de fleste synes er kjedelig, ikke ønsker å forholde seg til eller synes er vanskelig. Det var bare å stålsette seg, tenke på noe annet og hoppe når det endelig ble min tur til å gå opp på scenen. Jeg hadde høy puls og kjente hjertet hamret i brystet. Dette var langt utenfor min hverdag og komfortsone.

I salen satt det kanskje 250 personer (heldigvis var de aller fleste igjen), noen av disse er mine nærmeste venner. Jeg fikk opp foredraget mitt på skjermen og kjente at – OI – nå stotrer jeg og står og LESER manus. Det var en skikkelig dårlig følelse. Jeg måtte stoppe opp og ta en pause og endre noe raskt om jeg skulle lande dette. Så kom det fra hjertet: «Oi, nå er jeg skikkelig nervøs». Akkurat det ALLE sier du IKKE skal si. Men jeg lover deg, det er noe av det smarteste jeg har gjort. Det kom en latter fra salen i det jeg sa disse ordene, en latter fyllt av kjærlighet og varme. Hele stemningen snudde og plutselig hadde jeg alles oppmerksomhet der jeg sto på den høye og store scenen! Helt fersk som foredragsholder og med et tema som mange oppfatter som kjedelig.

Foto: Ida K. Vollum - Vestfoto
Foto: Ida K. Vollum – Vestfoto

Jeg var jo egentlig ikke klar, men jeg hoppet – jeg turte!

Jeg var jo nervøs, supernervøs – men det var så inmari verdt det! Det å tørre å gjøre noe du egentlig ikke er komfortabel med, det er jammen det smarteste jeg har gjort! Så får det være at jeg glemte å si et par ting. Det tar jeg neste gang. Jeg hoppet – jeg turte! Jeg er så stolt av at jeg gjorde det. I etterkant er det så herlig å lese alle flotte tilbakemeldinger på Facebook, mail, sms og telefon, det varmer virkelig. Dette tørr jeg å gjøre igjen. Jeg er nå foredragsholder innen privatøkonomi, så nå kan jeg nå ut til enda flere. Jeg må by på meg selv, så flere kan få nytte av min kunnskap og mitt budskap!

Gjør ting før du er klar

Budskapet mitt er at det er utenfor komfortsonen at du vokser. Det er under krise vi kan gjøre de store endringene og bli sterkere. Jeg fortalte meg selv at jeg var klar (fake it to you make it) – og ja det var kjempeskummelt, og jeg hadde egentlig ikke lyst! Men jeg gjorde det – og jeg er kjempestolt! Skal du vente hele livet på å bli klar, så blir du det sannsynligvis aldri. Ta et steg utenfor det vanlige idag. Det er i dag du kan begynne å ta kontroll på din økonomi! Det virker kanskje helt umulig? Men tro meg når jeg forteller at det går fort fra krise til mestring. Jeg blir nesten forundret over hvor godt dette systemet virker. Det er nesten litt magisk!

Nå kan du teste det helt gratis

Jeg gir deg hele hemmeligheten min gratis! Jeg har laget 3 gratisvidoer til deg, og to er allerede ute. Den tredje kommer snart. Gjør oppgavene og jeg lover deg at du får oversikt og kan begynne reisen fra kaos til kontroll! Legg igjen navn og e-post i boksen under, og du er igang! Lykke til!

 

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply