Jeg gjør økonomi enkelt for deg!

Mine kunder og mange av de jeg snakker med forteller meg hvor håpløse de er med økonomi. Ikke alle tørr å snakke med meg om økonomi, men de som gjør det synes ofte økonomi er vanskelig. De skjønner at de bruker for mye penger, eller at de bruker pengene feil, men de vet ikke hvor de skal begynne og hvordan de skal begynne. Økonomi virker så vanskelig og stort! Så uoverkommelig.

Hvis du også synes økonomi er vanskelig eller kjedelig, og egentlig ønsker det dit pepperen gror, ja da har du kommet til rett sted!

Jeg er en økonomiforenkler

Fordi siden jeg oppdaget at jeg klarer å formidle økonomi på en måte som gjør at mange flere forstår sin egen økonomi, og økonomi generelt, har jeg vært opptatt av å nå flest mulig. Budskapet mitt er at gir du økonomien en del oppmerksomhet, tid og kjærlighet nå, så vil du få en økonomi som oppleves som trygg og forutsigbar. Du vil antagelig også oppleve at du får mer penger (ikke helt sant, du får egentlig mer utav pengene dine)! Penger som du kan bruke på drømmene dine!

Jeg er en økonomiforenkler og med det så mener jeg at jeg formidler økonomi enkelt slik at du både forstår og kan bruke det du lærer med en gang.  Jeg mener at de aller fleste kan følge «mine steg» slik at du får oversikt og trygghet. OG bonusen er at det går raskere enn du tror!

«At jeg kunne spare og likevel ha penger til overs. Det overrasket meg at det gikk så fort å få oversikt og kontroll. Og nå forsto jeg endelig hvor pengene mine hadde “forsvunnet”.»

Sparing gir deg råd til det du ønsker deg

I dagens VG Familieliv har jeg fått lov å gi råd til foreldre om hvordan de skal lære barna å spare. Her finner du artikkelen >> Og det er vel ingen hemmelighet at akkurat det samme rådet gjelder for oss voksene også! Det er morsommere å spare når du har et sparemål, og sjansen for å lykkes er SÅ mye større!

Jeg vil utfordre deg på å sette opp et konkret sparemål i dag! Hva drømmer du om som du ikke har råd til idag? Skriv det ned og heng deg på speilet på badet eller et annet sted du ser det ofte!

Ditt Motto_VG familieliv

Følelser som skam, ydmykelse og flaut

Dette er de følelsene som folk forteller om! Men du er ikke alene, mange strever med å få oversikten over økonomien. Og det er et omfattende emne du MÅ vite mye om.  Og det skal ikke være sånn at du føler skam og ydmykelse. Du skal ha det trygt og godt, det fortjener du. Og jeg kan hjelpe deg!

«Digger Margrethe!! Sprudledame med raust hjerte og stor empati rundt vanskelige og ydmykende temaer. Dyktig og tillitsvekkende i sitt fag, KAN mye om økonomi og smarte løsninger.»

Derfor har jeg har satt sammen alt du trenger å vite i et 6 ukers onlinekurs, som du kan ta hjemme i din egen stue! Eller hvor du måtte ønske på nettbrett, PC/Mac eller smarttelefon. Kurset er enkelt lagt opp, og du vil gå steg for steg igjennom økonomien din, til den er trygg, enkel og forutsigbar. Målet er at du skal bruke minst mulig tid og energi på økonomien din, tid og energi du kan bruke på helt andre ting!

Mer informasjon om kurset og påmelding finner du i lenken under! Håper å se deg på kurs!

Kontroll på økonomien – Kurs i økonomi – For mer kursinformasjon og påmelding TRYKK HER >>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply