Hva koster det å miste alt?

2 av 3 aner ikke hva det de eier er verdt!!! Det er oppsiktsvekkende. Nå frem mot jul og vintertid er høysesong hos forsikringsselskapene. Skulle du være uheldig at det brant hos deg eller at du får en vannskade og alt eller noe blir ødelagt og må erstattes, er det viktig at du har full dekning gjennom dine forsikringer! Er du underforsikret så må du ta tapet selv. Les mer her.

Det er lett å unngå dette!

Pass på at du og dine er trygge gjennom å være fullforsikret. Da unngår du flere dårlige opplevelser når du skal bygge opp igjen og har råd til å erstatte det du hadde.

Ditt Motto_innboforsikring

Sånn gjør du det!

Du må rett og slett ta en gjennomgang av hva du har i huset. Du må gå igjennom skap, skuffer og boder. Få en oversikt rett og slett. De aller fleste blir overrasket over hvor mye de har og verdiene de sitter på. Jeg er helt sikker på at de aller fleste ønsker å erstatte mest mulig om de skulle være utsatt for en brann eller vannskade.

Har du helt spesielle ting, kan det være lurt å lage en inventarliste som lagres på et sikkert sted utenom huset, feks. hos foreldre eller på en skytjeneste. Det har blitt enkelt i dag å lagre data andre steder enn hjemme, bruk det!

Inboforsikring er ganske rimelig, og det er ikke store beløpet du skal ut med for å øke utbetalingsbeløpet fra kr 500.000 til kr. 1.000.000. Jeg mener det burde være «lovpålagt» å ha en slik forsikring, og har du ikke en, skaff deg en med en gang!

Så lett beregner du hva du har i innbo

Dere vet jeg elsker kalkulatorer, så her kommer en for enkelt å kunne beregne summen på ditt innbo etter antall mennesker i husstanden, standard og antall rom. Husk å gjøre ett raskt overslag over de dyre tingene du eier, slik at du ser at du kommer frem til rett beløp!

Innbokalkulator

I denne bloggen som jeg skrev i mai, kan du få flere råd slik at du og dine er sikret og trygge!

Hva om det brenner hjemme hos deg?

Pass på at dere er dekket og pass selvfølgelig på at du blåser ut lys når du forlater et rom! Det aller viktigste du gjør er selvfølgelig brannforebyggende arbeid hjemme! Å forebygge skade lønner seg alltid!

Ønsker du flere økonomiske tips og råd fra meg, legg igjen navn og e-post i boksen til høyre. Da mottar du også mine 10 beste sparetips!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Hva koster det å miste alt?

Leave a reply