Hjelp til selvangivelse og skatt

Er du en av de som gruer deg til selvangivelsen og synes det er vanskelig å levere denne. Vet du egentlig ikke hvilken ende du skal begynne? Føles det hele som en oppgave som du helst vil slippe, ønsker dit peppern gror eller som du skulle ønske at bare kunne forsvinne? Og det er heller ikke så lett å spørre noen, for hvem skal du liksom bry?

Facebook_0704_1-2

Nå kan du få hjelp hos meg

Jeg vet hvor vanskelig mange synes dette er. I fjor hjalp jeg flere med selvangivelsen, vi brukte et par timer og gikk igjennom punkt for punkt. Jeg forklarte hva vi gjorde og de utførte selv endringer og gjorde små regnskap til sitt enkeltpersonforetak. Gjennom min rådgivning fikk de oversikt, forsto mer og vi fant både feil å rette og ekstra fradrag å legge til.

Spar både tid, penger og frustrasjon

Jeg kan love deg at du vil spare både tid og frustrasjon, om du vil spare penger – det kan jeg dessverre ikke love deg. Men en av mine kunder fikk et betydelig beløp tilbake på skatten. Du kan tro hun var fornøyd, siden hun årene før hadde variert på å få noen 1000-lapper i baksmell.

Hvordan jobber vi sammen?

Etter at du har tatt kontakt med meg, vil vi ha en innledende samtale pr telefon eller skype på ca. 30 minutter. Her går vi igjennom tilbudet og hva du kan forvente. Vi går også igjennom hva du må forbrede før vårt møte, slik at vi ikke står fast fordi vi mangler noe. Denne samtalen er uforpliktende og ønsker du ikke å gå videre, avslutter vi der. Om du ønsker personlig rådgivning så avtaler vi underveis i samtalen et fysisk møte, gjerne hjemme ved mitt kjøkkenbord eller møtes på skype om du bor for langt unna. Jeg bor på Snarøya i Bærum og du er hjertlig velkommen hit.

Under rågivningen så vil vi gå igjennom punkt for punkt din selvangivelse og sjekker ut hvilke fradrag du har krav på. Til slutt leverer du din selvangivelse, og har forhåpentligvis en del ny kunnskap som gjør at dette har blitt mer gøy og mye lettere å forstå neste år.

Tid og pris

Du får 2 – 2 1/2 time personlig rådgivning, enten hjemme rundt mitt kjøkkenbord – eller på skype. Det kommer an på om hva slags selvangivelse du skal betale, personlig selvangivelse som lønnsmottaker eller som selvstendig næringsdrivende. Trenger vi mer tid enn 2 1/2 time blir vi enige om hvordan vi organiserer det og ekstra betaling.

For mer informasjon og bestilling – trykk på knappen under.

Ja – jeg trenger hjelp til selvangivelsen

 

 

Hybrid Connect Error : Connector could not be found