Har du levert selvangivelsen?

Har du ikke? Veldig mange venter helt til den 30. april med å levere selvangivelsen. Jeg tror at mange går å gruer seg. Det er sikkert like mange gode forklaringer (les: unskyldninger) som folk som skal levere. Mange kliner til og får det unna – men er du en av de som synes dette er skummelt, ubehagelig eller rett og slett noe du ikke har kontroll på, så kan jeg hjelpe deg. Følg meg her på bloggen fremover, det kommer flere tips og råd om hvordan du skal få fylt ut og levert selvangivelsen på rett måte innen 30. april.

Ta deg en pause!

Når jeg står fast eller mangler motivasjon for å komme meg videre, tar jeg meg en pause. I går gikk jeg meg en tur i det strålende været, for å hente ny energi og for å finne tilbake fokus. Det er en smart måte å begynne en oppgave du synes er tung eller stor på.

Og hjelper ikke dette, ta gjerne kontakt med meg, jeg hjelper deg GJERNE!

Jeg hjelper deg med selvangivelse og skatt

 

Hva sier Kristin som jeg hjalp forrige måned?

referanse Kristin

 

Tips: Unngå baksmell på skatten

Hvordan unngå baksmell neste år. Da må du sørge for å et tilstrekkelig høyt skattetrekk hver måned. Dette gjør du enten ved å endre skattetrekkgrunnlaget på Skatteetaten.no, eller ved å be sjefen din (eller HR/lønn) om å trekke mer skatt. Usikker på om du har betalt nok? Gå inn her og sjekk.

Få min sjekkliste og råd om skatt og selvangivelse i år – og neste år og året etter der

Jeg har laget en sjekkliste til deg med alle mine smarte tips og råd om din selvangivelse og skatt! Legg inn navn og e-post i boksen under og få denne tilsendt med en gang. Jeg vil også sende ut artikler med gode råd og tips om skatt og selvangivelse til deg når jeg legger det ut. Både i år, året etter også videre. På den måten får du alle råd og tips rett i e-postkassen din. Du kan når som helst melde deg av listen, og det er gratis og helt uforpliktende.

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply