Fikk du feil selvangivelse?

Har du mottatt «Selvangivelse for næringsdrivende mv.», skal denne leveres også i de tilfeller næringsvirksomheten har opphørt.

Har du i 2014 startet næringsvirksomhet og fått tilsendt «Selvangivelse for lønnstakere og pensjonister mv», skyldes det at skattemyndighetene ikke har fått kjennskap til at du har startet næringsvirksomhet.

Dittmotto_feil selvangivelse

Levere selvangivelse for næringsdrivende

For å levere «Selvangivelse for næringsdrivende mv», klikk på skjemalenken under «Hvor finner du skjema», deretter på knappen «Nytt skjema». Velg næringsoppgave etter innlogging (de fleste skal benytte Næringsoppgave 1 – RF-1175). Du kan lese mer om dette her, Selvangivelsen for enkeltpersonsforetak. Selvangivelse for næringsdrivende mv. åpnes da med samme forhåndsutfylte opplysninger som i den tilsendte selvangivelsen.

Frister for innlevering

Det er viktig at skjemaet leveres på innehavers fødselsnummer. Fristen for å levere selvangivelsen elektronisk når du har enkeltpersonsforetak er 31. mai.

Skattytere som skal levere selvangivelse på vegne av avdød, kan ikke levere på Internett. Disse må levere på papir. Husk at fristen da er 30. april.

Hjelp til selvangivelse og skatt

Har du behov for mer hjelp, kan du kontakt meg på margrethe@dittmotto.no eller 97570654.

Du kan lese mer om hva jeg kan hjelpe deg med her:

Hjelpe til selvangivelse og skatt

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Fikk du feil selvangivelse?

Leave a reply