Få råd til drømmene dine i 2016

Helt på tampen av 2015 ønsker jeg å gi deg den beste starten på ditt økonomiske 2016. Å streve med økonomien er vanskelig, flaut og skamfullt. Det gjør livet usikkert og utrygt. Dette forteller mine kunder meg hele tiden. Derfor ønsker jeg å jobbe med økonomi, derfor er det så fint for meg å kunne fortelle deg at det faktisk er mulig å gjøre noe med det. Jeg kan hjelpe deg med å få kontroll på økonomien.

Ditt motto_råd til drømmer

 

Hva blir ditt resultat?

Ja – det koster å ta tak i økonomien. Det vil kreve at du setter av både tid og noe penger for å skape det resultatet du trenger. Jeg vet ikke hva du trenger, men mine kunder strever ofte med disse utfordringene:

  1. Ingen kontroll over forbruk og går som regel tom for penger. ANER ikke hva pengene har gått til
  2. Ingen oversikt og betaler regninger etter den hun føler haster mest. Flere inkassokrav og høy kreditkortgjeld
  3. Får ikke pengene til å strekke til og vet ikke hvordan hun skal få oversikt
  4. Synes økonomi er vanskelig og ønsker å bruke minst mulig tid på dette. Resultatet blir at det hoper seg opp og det er strevsomt å få kontroll over oversikt når arbeidsmengden vokser deg over hode

Det som er så utrolig flott er at de som gjør denne innsatsen – og setter av tid og resurser for å få kontroll, opplever ganske raskt, faktisk så raskt som etter 2 – 3 uker, at du får en kontroll de ikke trodde på i starten. Det som er enda bedre er at de får råd til det de ønsker seg. De opplever å få bedre råd uten å forsake noe.

Tenker du nå at dette høres for godt ut til å være sant? Det er faktisk ikke det, og under her gir jeg deg hele hemmeligheten til hvordan du kan begynne i dag!

5 steg for å få råd til dine drømmer!

  1. Lag et regnskap over de siste 6 mnd og få oversikt over hvordan forbruket ditt har vært
  2. Lag et budsjett – skrell av unødvendige utgifter og sløsing. De fleste blir overrasket over hvor mye de bruker på mat. Gå inn på SIFO og skaff deg oversikt over hva det anbefales at du bruker på mat
  3. Legg til sparing og nedbetaling av gjeld i budsjettet, du skal først nedbetale kredittkort og annen forbruksgjeld, og så begynne å spare både til buffer og til ferie/reise/gøy. Sett opp et helt konkret sparemål!
  4. Ha en god kontoplan – du skal ha disse kontoene: Regningskonto (hvor du skal betale ALLE regninger fra som ligger i budsjettet, overfør hver gang du mottar penger det beløpet som dekker alle kostnadene dine i budsjettet), brukskonto, sparekonto og bufferkonto (bufferkonto skal innholde 1-3 månedslønninger og skal brukes til uforutsette utgifter slik at dette ikke påvirker hverdagsøkonomien din).
  5. Spar smart og kjøp smart. Lag ukesmeny og handle en gang i uken, dette sparer du mye penger på. Om du finner noe på tilbud, tenk deg godt om om dette er noe du MÅ ha eller trenger. Ofte er det slik at vi godt kan klare oss uten. Gjør det til en vane og dra hjem, for så å dra tilbake neste dag om dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av. Lage en plan for innkjøp, også av klær. Se om du kan få flere antrekk ut av garderoben slik den er idag. Kjøp og selg på Finn.no, gå på loppemarked, brukttøysalg, second hand butikker eller arrangerer en byttekveld med venninnene. Her er det ofte kun fantasien som setter grenser

La 2016 bli året hvor du får råd til drømmene dine!

Dette er faktisk mulig å få til mer enn du tror om du følger rådene over. Rådene over er også hele hemmeligheten jeg deler med deg i kurset «Kontroll på økonomien». Dette er selvfølgelig kortversjonen. Kurset går over 6 uker og er online, slik at du kan ta det i ditt tempo. La 2016 være året du får råd til å følge drømmene dine. Dette gjelder både for deg som opplever at pengene strekker til, men at du ikke bruker de på den måten du skulle ønske, og for deg som opplever at pengene ikke strekker til, og opplever en uttrygghet og mentalt stress på grunn av dette. Det er slik at den samme oppskriften gjelder for alle. Med noen små justeringer.

Konkurranse – vinn gratis kurs!

Legg igjen navn og e-post  HER  før 11. januar 2016 og du er med i trekningen om gratis kursplass! Om du ikke vinner vil du få det aller beste tilbudet på kurset «Kontroll på økonomien» når påmeldingen åpner samme dag.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to Få råd til drømmene dine i 2016

  1. 5 benefits of a shared hosting platform Digg DiggA recent Intuit infographic reports that at least 15% of small businesses do not yet have a website and roughly 31% are unhappy

Leave a reply