Enkeltpersonsforetak? Her er dine fradrag!

For dere som har enkeltpersonsforetak, så er fristen for å levere selvangivelsen 31. mai. Selvangivelsen er todelt, og består av både deg som privatperson og ditt foretak, hvor du må fylle ut en næringsoppgave. Det er mange spørsmål og da er det supert med gode verktøy som kan hjelpe oss.

Her er to av mine artikler som også kan hjelpe deg

Ditt Motto_fradrag enk

Her finner du hjelp

Heldigvis er det i dag mange gode kalkulatorer og veivisere som hjelper deg med å finne fradrag og gi oss nyttige tips! Denne er laget spesielt for deg med enkeltpersonforetak.

Fradragsveiviser for enkeltpersonsforetak

Hvilke fradrag har du rett på?

Her kan du fylle inn hvor mye du har brukt bilen, om du har kontor, driftsmidler du kan trekke, utgifter til elektronisk kommunikasjon og utgifter til pensjon, sykepenger og forsikring. Supersmart og superenkelt!

Hjelp til selvangivelsen

Har du behov for hjelp for å få levert selvangivelsen, gå inn på siden min og sjekk ut hva jeg kan hjelpe deg med.

Hjelp til selvangivelse og skatt

Få min sjekkliste og råd om skatt og selvangivelse i år – og neste år og året etter der

Jeg har laget en sjekkliste til deg med alle mine smarte tips og råd om din selvangivelse og skatt! Legg inn navn og e-post i boksen under og få denne tilsendt med en gang. Jeg vil også sende ut artikler med gode råd og tips om skatt og selvangivelse til deg når jeg legger det ut. Både i år, året etter også videre. På den måten får du alle råd og tips rett i e-postkassen din. Du kan når som helst melde deg av listen, og det er gratis og helt uforpliktende.

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply