Albert Einsteins favoritt formel som gir deg bedre økonomi

Albert Einsteins favoritt formel var: «Den sterkeste kraft i universet er renters rente». Med det mente han at når du sparer, så jobber tiden for deg! Dvs. at ønsker du økonomisk frihet må du planlegge hvor mye penger du ønsker å sitte med og NÅR! Sette ned en dato, og lage en «avtale» med deg selv. På den måten når du målet ditt.

Du må velge et tidspunkt du ønsker å være økonomisk fri, og du må regne bakover, altså motsatt. Hvor mye trenger du til livets opphold og hvor mange år fremover skal pengene holde? Jo tidligere du begynner å spare, jo mindre må beløpet du sparer være. Regn ut hvor mye du må spare hver måned for å oppnå dette.

Magien som skjer er altså renters rente. Rente på opptjente men ennå ikke utbetalte renter. For å ta et lite eksempel. Hvis du sparer kr. 600,- pr. måned i 40 år. (De fleste av oss kan spare et slikt beløp hver måned) Vi beregner 8 % rente på sparingen. Vet du hvor mye det blir? Dette blir kr. 2.014.423,-. Ganske mye penger som du da kan bruke som du vil. Sparer du bare i 10 år, blir det kr. 112.648,-.

Opplev friheten - Ditt Motto

Oppnå det du drømmer om

Har du en drøm du ikke har fått oppfylt? En drøm du ikke har råd til? Kanskje er ikke økonomisk uavhengighet ditt mål – men en større feriereise, en hytte eller rett og slett en tur til syden hvert år? Denne metoden kan brukes i alle sammenhenger. Det handler om å sette seg et tydlige mål og gjennomføre. Tenke langsiktig og ha en god plan.

Du må gjøre det tydelig for hjernen din hva du vil, når det skal være gjennomført og hvordan du skal komme dit! Hvis du ser for deg hvordan det blir når du oppnår drømmen, da forsterker du handlingene enda mer.

Husk at det er viktig å minimere tapene dine! Det er nemlig ikke de store gevinstene som gjør deg rik, men de små tapene! Så følg nøye med på investeringene dine. Og du – små sparinger i hverdagen kan bidra til at DU når dine drømmer.

La tiden jobbe for deg og dine drømmer og mål! La magien skje, slik at du skaper deg det du ønsker i livet!

Ser du ikke hvordan du skal få begynt med å spare? Få balanse i livet med en trygg økonomi. Start 2018 på den beste måten. Les mer om hvordan du kan jobbe med meg her. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply

Hopp til verktøylinje