Å nei – jeg blir ikke ferdig med selvangivelsen!

Er du ikke ferdig med selvangivelsen? Da finnes det en svært enkel løsning. Du må søke om å få utsatt innleveringsfristen med en måned. Nesten alle som søker om utsettelse, får det. Det er som regel en formalitet.

Men, du må gjøre det senest 30. april som er en absolutt frist! Dette gjør du på Skatteetaten sine websider.

Søk om utsettelse av selvangivelsen HER!

Hva er ulempen?

Ulempen ved å søke om utsatt frist er at du trolig får skatteoppgjøret senere. Vi blir oppfordret til å levere selvangivelsen innen fristen, og helst elektronisk, og de aller fleste gjør det. Men for noen kan det oppstå utfordringer å få levert i tide. Men skattemyndighetene har forståelse for at du kan få problemer. Utsettelsen er laget i utgangspunktet fordi du kan bli pluttselig syk, eller noe annet uforutsett kan skje.

I fjor fikk ca. 65000 utsatt fristen, og de aller fleste som søkte fikk utvidet fristen. Det innvilges ikke utsettelse utover en måned. Og du MÅ sende søknaden innen fristen for å levere selvangivelsen, som altså er 30. april. En utsettelse er personlig, og gjelder kun for deg. Den gjelder altså ikke for din ektefelle eller samboer. Du må også oppgi en grunn når du søker om utsettelse.

Hjelp til selvangivelsen

Og har du behov for hjelp for å få levert selvangivelsen, gå inn på siden min og sjekk ut hva jeg kan hjelpe deg med.

Ja – jeg trenger hjelp til selvangivelsen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a reply